Julkaistu: 22.08.2018

Haemme jatkuvasti kokeneita rahoituskonsultteja ympäri Suomen

Haemme jatkuvasti kokeneita rahoituskonsultteja ympäri Suomen
Olet mittavan uran pankissa luonut kokenut rahoitusalan ammattilainen? Olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intohimoa auttaa paikallisia yrityksiä heidän rahoitustarpeissaan? Sinulla on vahva kontaktipinta alueesi rahoittajiin ja elinkeinoelämään? Mikäli vastasit myönteisesti kaikkiin kolmeen kysymykseen, seuraa viimeinen kysymys: oletko halukas olemaan osa kasvavaa, erittäin ammattitaitoista ja ratkaisuhakuista joukkoa ja auttaa elinkeinoelämää sen rahoitustarpeissa nopeasti muuttuvassa rahoituksen toimintaympäristössä?
Etsimme jatkuvasti kokeneita rahoituskonsultteja ympäri Suomen. Erityisesti meitä kiinnostaa rahoitusalan osaajat seuraavista kaupungeista:

  • Oulu
  • Vaasa
  • Jyväskylä
  • Tampere
  • Kuopio
  • Turku
  • Lappeenranta

Olemme vuoden vaihteessa 2018 perustettu rahoituskonsultointiin erikoistunut yritys, jonka ydintehtävänä on auttaa elinkelpoisia ja kannattavia yrityksiä saamaan tarpeensa mukainen rahoitus. Rahoitushankkeiden tukemisen lisäksi tarjoamme myös apua pidemmän aikavälin rahoituksen suunnitteluun. Haluamme yrityksen keskittyvän ydinliiketoimintaansa ulkoistaen rahoitustoimintonsa ammattilaisen hoidettavaksi.

Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n rahoituskonsultointi ei ole pelkkää puhetta ja hyviä neuvoja. Toimintamallimme on ratkaisukeskeinen rahoituskonsultointi. Rahoituskonsulttina kartoitat yrityksen rahoitustarpeen ja kokoat eri rahoitusmuodosta yritykselle soveltuvimman paketin. Avustat yritystä myös rahoituksen hankintaa liittyvissä käytännön töissä. Käytännön työ tarkoittaa sitä, että rahoituskonsulttina teet tarvittavat paperityöt kuten laskelmat ja budjetit ja siten valmistelet yrityksen rahoittajien silmissä kiinnostavaksi kohteeksi. Neuvottelet myös lainajärjestelyt yrityksen puolesta eri rahoittajien kanssa.


"Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n rahoituskonsultointi ei ole pelkkää puhetta ja hyviä neuvoja. Toimintamallimme on ratkaisukeskeinen rahoituskonsultointi."

Työsi on itsenäistä, sillä luotamme sinuun. Johdat toimintaasi kuin omaa yritystäsi ja vastaat tuotoksista vain itsellesi. Tarjoamme sinulle toiminta-alustan, onnistumisen eväät ja kannustavan sparrausympäristön. Osaamisellasi ja intohimollasi vaikutat ansiotasoosi luoden positiivista henkeä ja ennen kaikkea myönteisiä luottopäätöksiä alueesi yrityksille. Perimme onnistuneesta konsultoinnista palkkion. Palkkiot vaihtelevat konsultoinnin asteesta ja pääomasta riippuen. Saat hyvän palkkion jokaisesta hankkimastasi rahoituksesta.

Onnistunut rahoitus voi olla elintärkeää yrityksen kilpailuedun ja kehityksen kannalta. Yrityksen rahoittaminen vaatii yleensä resursseja ja osaamista, joita yrityksellä ei välttämättä ole käytössä. Tässä piilee vahvuutemme: me autamme ja tuemme. Haemme myönteisen päätöksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Liiketoimintajohtaja Matti Niemiselle, matti.nieminen(at)rahoitusneuvoja.fi. Matti antaa tehtävästä mielellään lisätietoja. Voit myös soittaa Matille numeroon 050 339 0979.

Jaa hyviä uutisia