Investointirahoitus | Suomen Rahoitusneuvoja Oy Auttaa

Investointirahoitus


Yritys investoi muun muassa kasvaakseen, avatakseen uusia toimintoja tai tehostaakseen olemassa olevaa tuotantoaan. Osa investointien vaatimasta pääomasta saadaan yrityksen tulorahoituksella, mutta suurin osa pääomasta haetaan rahoitusmarkkinoilta.

Investoinnin tuoton tulee lähtökohtaisesti olla suurempi kuin rahoituksesta maksettava kustannus.

Investointeja voidaan rahoittaa perinteisellä yrityslainalla, mutta kohdevakuudelliset rahoitusmuodot kuten osamaksurahoitus ja leasing ovat yleistymässä. Kohdevakuudellisten rahoitusmuotojen etuna on investoitavan kohteen toimiminen rahoituksen vakuutena, mikä vapauttaa yrityksen ja yrittäjän varallisuutta muihin mahdollisiin rahoitushankkeisiin.

Rahoitusneuvoja konsultoi asiakkaitaan investointien kannattavuuslaskelmissa ja suunnittelee soveltuvimman rahoituspaketin ja esittelee sen rahoittajille.

Investointien rahoitukseen soveltuvat parhaiten yrityslaina, kohderahoitus ja juniorilaina.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (949190)*