Käyttöpääoman Rahoitus | Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Käyttöpääoman rahoitus


Käyttöpääomalla yritys rahoittaa toimintansa juoksevat kulut ja varmistaa maksuvalmiutensa myyntisaatavien tuloutuessa epäsäännöllisin väliajoin maksuliiketilille.



Käyttöpääoman niukkuus on yleistä voimakkaasti kasvavilla yrityksillä sekä toimialoilla, joissa pitkät maksuajat saataville on vakiintunut käytäntö. Käyttöpääoman niukkuus rajoittaa yrityksen liiketoimintaa ja johtaa pahimmillaan maksuviiveisiin ja luottokelpoisuuden laskuun.

Rahoitusneuvoja konsultoi asiakkaitaan käyttöpääomaan liittyvissä tarpeissa ottamalla tarkastelun alle yrityksen rahavirtaprosessin ja esittämällä tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Yleisimmin käyttöpääoman tarpeeseen vastaa pankin myöntämä luotollinen tili eli tililimiitti, mutta etenkin vaihtelevissa tarpeissa tulee kysymykseen myös rahoituslimitti, jonka puitteissa yritys voi nostaa luottoja rahoitustarpeensa mukaisesti.

Pitkissä maksuehdoissa soveltuva keino turvata maksuvalmius on rahoittaa saatavansa factoringilla tai myymällä laskut suoraan rahoittajan vastuulle. Monipuolisesta rahoitusvalikoimasta Rahoitusneuvoja etsii yrityksellesi sopivimman ratkaisun ja hakee siihen myönteisen luottopäätöksen.

Käyttöpääoman rahoituksessa yleisimpiä rahoitusmuotoja ovat tililimiitti ja laskurahoitus. Tapauskohtaisesti rahoituksessa voidaan käyttää myös lainapohjaista joukkorahoitusta.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (772523)*