Lainan Kilpailutus Yrityksellesi | Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Lainan kilpailutus yrityksellesi


Yrityksen suunnitellessa investointia tai miettiessä olemassa olevan rahoituksensa ehtoja Rahoitusneuvoja tarjoaa luotettavan ja ratkaisukeskeisen tavan etsiä yrityksen tarpeelle ehdoiltaan kilpailukykyinen rahoitus.

Kokoamme yrityksestä ja sen tarpeista kattavan materiaalipaketin, jonka esittelemme parhaiksi katsomillemme rahoittajille. Rahoitusneuvoja ei lähde hakemaan yritykselle pelkästään edullisempaa korkoa vaan haluamme koota yrityksen tarvetta vastaavan kokonaispaketin, joka turvaa yrityksen liiketoiminnan ja maksimoi investoinnista saatavan hyödyn.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (320181)*