Lainojen Yhdistäminen | Rahoitusneuvoja Oy Voi Auttaa!

Lainojen yhdistäminen


Etenkin käyttöpääoman tarpeissa yrityksellä voi olla käytössään kattava joukko erilaisia rahoitusinstrumentteja eri tarjoajilta. Käyttöpääoman tarvetta on tyydytetty tilannekohtaisesti esimerkiksi luotollisella tilillä, rahoituslimiitillä, velkakirjalainalla ja factoringillakin.

Kokonaisuus voi olla sekava ja vaikeasti hallinnoitava kustannuksista puhumattakaan. Tilanne on usein seurausta yrityksen voimakkaasti heikentyneestä tilanteesta rahoittajien tullessa varovaisemmiksi luotonannossa tai sitten yrityksen puutteellisesta pitkän aikavälin rahoitussuunnittelusta.

Rahoitusneuvoja konsultoi yritystä optimaalisen rahoituskokonaisuuden suunnittelussa ja pyrkii yksinkertaistamaan rahoitusrakennetta neuvottelemalla soveltuvimpien rahoittajien kanssa rahoitustarpeiden yhdistämisestä yhden tarjoajan ja mahdollisuuksien mukaan yhden rahoitusinstrumentin alle.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (454015)*