Oman Pääoman Ehtoinen Rahoitus | Rahoitusneuvoja Oy

Oman pääoman ehtoinen rahoitus


Yritys hankkii rahoitusta toiminnalleen joko vieraan pääoman ehtoisena rahoituksena tai oman pääoman ehtoisena rahoituksena. Oman pääoman ehtoisen rahoituksen ytimen muodostaa osakepääoma, jota voidaan kasvattaa osakeannilla.

Yritykseen voidaan sijoittaa pääomaa myös sijoitetun vapaan pääoman (SVOP) rahaston kautta. Yrityksen jakamattomat voittovarat kirjataan luonnollisesti omaan pääomaan.

Keskeinen tapa vahvistaa omaa pääomaa ja mahdollistaa täten myös vieraan pääoman ehtoinen lainarahoitus on hakea rahaa joko osakeannilla tai SVOP-sijoituksilla omistajilta tai pääomasijoittajilta. Tilannekohtaisesti myös vieraan pääoman ehtoiselle seniorirahoitukselle sopimuksellisesti alistettu juniorilaina vahvistaa teknisesti yrityksen omavaraisuutta.

Kirjanpidollisesti juniorilainaa ei lueta omaan pääomaan, mutta vieraan pääoman ehtoisen rahoittajan kuten pankin intresseissä on vahvistaa omaa pääomaa edellä mainitun kaltaisella välirahoitusinstrumentilla.

Rahoitusneuvoja selvittää perusteellisesti mahdollisuudet oman pääoman ehtoisen rahoituksen vahvistamiseen ja esittää potentiaalisia kumppaneita yrityksen omistajien panoksen tueksi. Otamme oman pääoman ehtoisen rahoituksen riittävyyden esille aina suunnitellessamme yrityksen rahoituskokonaisuutta ja neuvottellessamme siitä pankkien ja muiden lainarahoittajien kanssa.

Oman pääoman ehtoisessa rahoituksessa keskeisiä rahoitusmuotoja ovat osakeanti, vaihtovelkakirjalaina, pääomalaina ja hybridilaina.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (877374)*