Tuonnin Rahoitus | Suomen Rahoitusneuvoja Oy Auttaa

Tuonnin rahoitus


Tuontikauppaan liittyy vastaavia riskejä kuin vientikauppaan ja maksutavan valinnalla sekä muilla riskienhallintakeinoilla voidaan vaikuttaa tavaran tai palvelun toimitusvarmuuteen.

Keskisimmät maksutavat tuontikaupassa ovat vastaavat kuin vientikaupassa. Tuonnin rahoitus- ja riskienhallintapalvelut ovat pääsääntöisesti pankkien liiketoimintaa Finnveran keskittyessä vientikaupan haasteiden ratkaisuun.

Keskustelemme mielellämme tuontikaupan rahoitusmahdollisuuksista ja optimaalisen maksutavan valinnasta. Tarjoamme pankeille asiantuntevan vastapuolen neuvotteluissa yrityksen tuontikaupan kehittämisessä.

Tuonnin rahoituksessa yleisimpiä rahoitusmuotoja ovat tuontitakaus, tuonti- ja standby-remburssi.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (896007)*