Vientirahoitus | Suomen Rahoitusneuvoja Oy Auttaa

Vientirahoitus vientikauppaa varten


Globalisaatiosta ja kaupan esteiden purkamisesta huolimatta vientikauppaa harjoittavat yritykset kohtaavat monentasoisia ongelmia kaupan ehtojen ja saataviensa turvaamisen suunnittelussa.

Maksutavan valinta on keskeinen osa vientikaupan riskienhallintaa. Perinteisimmät maksutavat ovat maksumääräykset, vientiperittävät ja remburssit. Kaupan riskejä voi kattaa myös Finnveran myöntämillä vientisaatava- ja luottoriskitakuilla.

Keskustelemme mielellämme vientikaupan rahoitusmahdollisuuksista ja optimaalisen maksutavan valinnasta. Tarjoamme pankeille ja Finnveralle asiantuntevan vastapuolen neuvotteluissa yrityksen vientiponnisteluiden kehittämisessä.

Viennin rahoituksessa yleisimpiä rahoitusmuotoja ovat vientitakaus, vienti- ja standby-remburssi.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (270981)*