Yrityskaupan Rahoitus Onnistuneesti | Rahoitusneuvoja Oy

Yrityskaupan rahoitus varmistaa onnistuneet yrityskaupat


Yrityskaupan rahoitus on olennainen osa yhtälöä, kun haluat tehdä onnistuneet yrityskaupat. Onko mielessä olemassa olevan liiketoiminnan ostaminen tai kenties omistajanvaihdos? Yrityskauppa on kaupallinen ja juridinen järjestely, jossa ostetaan kohdeyrityksen liiketoiminta tai osakekanta eli se voidaan toteuttaa joko liiketoimintakauppana tai osakekauppana.
Yrityskaupan rahoitus vaatii yleensä aina ulkopuolisia rahoittajia. Yrityskauppa on iso kokonaisuus. On erittäin harvinaista, että ostaja kykenisi rahoittamaan koko kauppasumman itse. Keskeisimmät rahoittajat yrityskaupoissa ovat pankit, Finnvera ja pääomasijoitusyhtiöt.

Yrityskaupan rahoitussuunnittelu on monimutkainen prosessi, jossa Rahoitusneuvojan kokemus, osaaminen ja kontaktit tuovat selkeää lisäarvoa. Rahoitusneuvojan konsultointi on järkevä ratkaisu silloin, kun mielessäsi on yrityksen ostaminen, mutta tarvitset toteutukseen juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun.
Ota yhteyttä Rahoitusneuvojaan


Janne Saarinen

Janne Saarinen

Liiketoimintajohtaja

Soita 040 590 1039
Lähetä sähköpostia

Mistä apua?
Yritysoston rahoitus asiantuntijan avullaYksi parhaista neuvoista yrityskaupoissa on se, että kannattaa käyttää ulkopuolisten asiantuntijoiden apua. Ensinnäkin ulkopuolisen asiantuntijan arvio ostokohteesta on käytännössä välttämätön.

Toiseksi ulkopuolinen asiantuntija osaa arvioida, onko paras kaupan toteutustapa liiketoimintakauppa tai osakekauppa.

Kolmas kullanarvoinen neuvo on se, että suunnittele yritysoston rahoitus huolellisesti etukäteen ja aloita rahoitusneuvottelut riittävän ajoissa. Kyseessä on aikaa ja huolellisuutta vaativa prosessi, joka voi liian myöhään aloitettuna viivästyttää yrityskaupan syntymistä, koska rahoitus puuttuu. Ota yhteys omaan pankkiisi ja Finnveraan heti, kun olet päättänyt edetä asiassa tai jos mahdollista jo hieman sitä aiemmin.

Jos tuntuu, että et hallitse vaativaa rahoituskokonaisuutta yksin, voit myös ottaa yhteyttä meihin. Rahoitusneuvoja auttaa mielellään juuri yritysoston rahoitussuunnittelussa.

Autamme esimerkiksi seuraavilla keinoilla:

  • Otamme kantaa arvonmääritykseen
  • Suunnittelemme optimaalisen rahoitusrakenteen kaupalle
  • Haemme rahoituksen parhaaksi katsomiltamme kumppaneilta


Voit myös hyödyntää yhteistyökumppaneidemme asiantuntijuutta.

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä ja Rahoitusneuvojan yhteistyökumppani. Jos etsit kokenutta kumppania yrityskaupoillesi ja olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, Suomen Yrityskaupat on todennäköisesti etsimäsi ratkaisu. Rahoitusneuvoja toimii Suomen yrityskaupat Oy:n asiantuntijakumppanina täyden palvelun rahoitusratkaisun toteutuksessa yrityksen ostajalle.

Jos et ole vielä löytänyt yritystä, jonka haluaisit ostaa, voit katsoa myytävänä olevia pk-yrityksiä myös esimerkiksi Yrityspörssi-palvelussa.

Yrityskaupan rahoitus onnistuu kokeneen asiantuntijamme avulla.
Yrityskaupan rahoitus onnistuu kokeneen asiantuntijamme avulla.Kokonaisuus kuntoon
Yrityskaupan rahoitus eri rahoitusratkaisuillaYrityskaupan rahoitus toteutuu yleisimmin yrityslainan, yrittäjälainan, hybridilainan ja juniorilainan avulla. Suomessa tehtävissä yrityskaupoissa rahoittajina toimivat lähes poikkeuksetta pankit ja Finnvera. Tänä päivänä myös joukkorahoitus voi olla osa rahoituskokonaisuutta. Tapauskohtaisesti rahoituksessa voidaan käyttää myös kohderahoitusta etenkin liiketoimintakaupassa koneiden ja kaluston hankintaan.

Kun pyydät avuksesi Rahoitusneuvojan, saat vankkaan rahoitusalan kokemukseen perustuvaa asiantuntija apua yrityskaupan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja rahoitukseen.


Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (606728)*