Kohderahoitus | Lue Milloin Kannattaa Käyttää Kohderahoitusta

Kohderahoitus


Kohderahoituksessa nimensä mukaisesti rahoitetaan jotain tiettyä kohdetta, joka jää rahoittajan taseeseen ja velallinen maksaa vuokraa kohteen käytöstä. Kohderahoituksen hoitaa yleensä tähän erikoistuneet rahoitusyhtiöt, joista monet ovat pankkien omistamia. Kohderahoituksen etuna voi olla taseen pitäminen keveänä, kun rahoitettu kohde ei tule asiakasyhtiön taseeseen.

Milloin kannattaa käyttää kohderahoitusta?Kun rahoitettava kohde soveltuu rahoitusyhtiölle vakuudeksi ja se pystyy omana liiketoimintana generoimaan takaisinmaksussa tarvittavan kassavirran.

Kohderahoituksen hyödyt


Tase pysyy keveänä. Kohderahoitusta voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa yrityskaupan rahoituksessa ja investointirahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (626235)*