Remburssia Käytetään Ulkomaankaupassa Vähentämään Vastapuoliriskiä

Remburssi


Remburssia käytetään ulkomaankaupassa vähentämään vastapuoliriskiä. Tällöin ostaja voi olla varma, ettei hänen rahojaan makseta myyjälle, ennen kuin remburssin ehdot täyttyvät. Toisaalta myyjä tietää, että kauppahinta tullaan saamaan, kun kaupan ehdot täyttyvät. Ennen kaikkea remburssi onkin ostajan pankin sitoumus kauppasumman maksusta.

Myyjän kannattaa ehdottomasti käyttää remburssia, jos ostajalle tehdään erikoisvalmiste ja ostajaan tai ostajan kotimaahan liittyy normaalia suurempi riski. Vaihtoehto myyjälle voisi olla tuotteen maksatus etukäteen erissä.

Kenelle remburssi soveltuu erityisesti?Vientiyhtiölle, joka toimittaa tavaraa poliittisesti riskialttiisiin maihin tai uudelle kauppakumppanille ulkomaille.

Remburssin hyödyt


Saamisten turvaaminen. Remburssia voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa vientirahoituksessa ja tuonnin rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (929125)*