Lainan Takaus Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n Avulla

Lainan takaus


Takauksessa yhtiö tai henkilö ottaa vastatakseen toisen lainan, mikäli alkuperäinen velallinen ei pysty lainaa maksamaan. Takaus voi olla rahoitettu johonkin rahamäärään saakka tai se voi olla koko lainan suuruinen. Lähtökohtaisesti yritys ei voi antaa takauksia, ellei kyseessä ole erittäin painava liiketaloudellinen intressi. Myös takauksen antamisesta tulee olla yrityksen hallituksen päätös.

Milloin kannattaa käyttää takausta?Jos konserniyhtiön oma tase on vahva, niin se voi takauksen avulla mahdollistaa tytäryhtiön luottokelpoisuuden rahoittajan suuntaan. Läpinäkyvyyden kannalta tytäryhtiön pankkilaina on selkeämpi, kuin konsernin sisäiset lainat.

Takauksen hyödyt


Mahdollistaa taselainan yhtiölle, joka ei ehkä ilman takausta kelpaisi pankille vastapuoleksi. Järjestely ei vaikuta emon kassaan.

Takausta voidaan käyttää muun muassa vientirahoituksessa ja tuonnin rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (733611)*