Rahoituspalvelut | Millainen Rahoitustarve Yritykselläsi On?

Ratkaisukeskeiset rahoituspalvelut


Suomen Rahoitusneuvoja Oy tarjoaa ratkaisukeskeiset rahoituspalvelut yrityksellesi. Kerro millainen rahoitustarve yritykselläsi on ja me järjestämme yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisratkaisun hyödyntämällä vankkaa kokemustamme alalta ja laajaa kontaktiverkostoamme.Tarpeen mukaan
Rahoituspalvelut yksilöllisesti
Tarjoamamme rahoituspalvelut eivät tarkoita pelkästään pankkien tai muiden rahoituslaitosten tarjoaman rahoituksen välitystä. Voimme luvata, että teemme puolestasi paljon enemmän. Rahoituspalvelussamme kaikki saa alkunsa aidosti ja yksilöllisesti yrityksen tarpeen mukaan.

Kerro siis meille ensimmäiseksi, mikä yrityksesi rahoitustarve on. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, että jokainen tapaus on yksilöllinen.


Tarjoamme rahoituspalvelut yrityksesi tarpeen ehdoilla.Yrityksesi rahoitustarve voi olla esimerkiksi:Usein yrityksen tarpeena on myös usealle toimijalle hajautuneen ja kustannuksiltaan kalliin rahoituksen kokoaminen selkeäksi ja edullisemmaksi rahoituspaketiksi. Juuri tässä Rahoitusneuvojan rahoituspalvelun lisäarvo tulee selkeimmin esiin.
Ota yhteyttä Rahoitusneuvojaan


Janne Saarinen

Janne Saarinen

Liiketoimintajohtaja

Soita 040 590 1039
Lähetä sähköpostia

Kokonaisuus haltuun
Mikä on rahoituspalvelumme lisäarvo sinulle?
Kotimaiset rahoitusalan toimijat kuten pankit, erityisrahoituslaitokset, pääomasijoittajat ja joukkorahoitusyhtiöt pystyvät tarjonnallaan vastaamaan lähtökohtaisesti kaikkiin yrityksen rahoitustarpeisiin.

Yrityksen rahoitustarve voi kuitenkin olla sellainen, että rahoitusta ei kannata tai edes voi ottaa yhdeltä rahoittajalta. Rahoituksen suunnittelu ja sen hakeminen monipuolisesta tarjonnasta vie yritykseltä paljon resursseja. Valitettavan usein myös aikataulu on liian tiukka johdonmukaiselle rahoitussuunnitelmalle ja rahoitushakemukselle, jolloin kokonaiskustannukset karkaavat korkeammaksi kuin olisi edes tarpeen.


Asiantuntevat rahoituspalvelut pitävät rahoituspaketin kulut kurissa.Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n tarjoama hyöty on se, että me kiipeämme vuoren puolestasi. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat lainat. Keskitymme erityisosaamiseemme eli vieraan pääoman hankintaan. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.

Näin hyödyt:

  • Kun otat yhteyttä ja kerrot yrityksesi rahoitustarpeen, arvioimme tilanteesi ja teemme ehdotuksen jatkosta.
  • Pitkään alalla toimineet, kokeneet asiamiehemme auttavat yritystäsi laatimaan pitkäjänteisen rahoitussuunnitelman. Sen jälkeen he esittelevät yrityksesi tarpeen potentiaalisille rahoittajille. Vahvan kokemuksemme ansiosta meillä on erinomaiset ja laajat kontaktit kaikkiin alan toimijoihin.
  • Toimitamme rahoittajille puolestasi tarvittavat laskelmat, jotta he varmasti ymmärtävät, miksi yritystäsi kannattaa rahoittaa.
  • Teemme puolestasi lainahakemukset, käymme lainaneuvottelut ja esittelemme ratkaisuehdotuksemme sinulle ymmärrettävästi.


Rahoitusneuvojan tarjoamassa rahoituspalvelussa on nimenomaan kyse aidosti sinulle räätälöidystä palvelusta. Ja siitä syntyy merkittävin lisäarvo yrityksellesi.


Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (296445)*