Rahoituspalvelut yrityksille

– suunnittelu, järjestely ja jatkuvuus

Suomen Rahoitusneuvoja Oy tarjoaa ratkaisukeskeiset rahoituspalvelut yrityksille. Kerro millainen rahoitustarve yritykselläsi on ja me järjestämme tilanteeseen parhaiten sopivan kokonaisratkaisun rahoituspalveluidemme avulla.
Rahoitusneuvoja on syvää asiantuntemusta ja erinomaista palvelua tarjoava yritysrahoituksen kumppani parempaa taloudellista vakautta, liiketoiminnan kasvua ja yrityksen pitkän aikavälin arvonnousua tavoitteleville yrityksille ja yrittäjille.

Neuvomme asiakkaitamme kaikissa rahoitus- ja talousasioissa, joihin tarvitset riippumatonta näkökulmaa ja neuvonantoa. Pääosin autamme asiakasyrityksiämme kolmella tavalla:


Miten kasvatamme asiakasyritystemme arvoa?

Rahoituspalvelut yrityksesi
tilanteeseen


Tarjoamamme rahoituspalvelut eivät tarkoita pelkästään pankkien tai muiden rahoituslaitosten tarjoaman rahoituksen välitystä. Voimme luvata, että teemme puolestasi paljon enemmän. Rahoituspalvelussamme kaikki saa alkunsa aidosti ja yksilöllisesti yrityksen tarpeen mukaan.

Kerro siis meille ensimmäiseksi, mikä yrityksesi rahoitustarve on. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, että jokainen tapaus on yksilöllinen.


Neuvonanto

Rahoitus

Rahoitusjohtaja


Yrityksen arvo

Yritysrahoituksen neuvonanto


Etsimme säästöjä ja parannamme yrityksesi rahoitettavuutta

Olemme ytimeltämme yritysrahoituksen asiantuntija. Käytämme yritysten rahaprosessien, rahoitusmarkkinoiden ja rahoituksen järjestämisen osaamistamme:

 • Asiakasyritystemme rahoituskustannusten pienentämiseen
 • Rahoitettavuuden parantamiseen
 • Pidemmän aikavälin arvonnousun tuottamiseen

Näiden tavoitteiden edistämiseksi teemme pienempiä tai suurempia yrityksesi tarpeeseen räätälöityjä projekteja, jotka voivat liittyä esimerkiksi yrityksesi lainojen uudelleenkilpailuttamiseen, kassavirtaongelmien ratkaisemiseen, yrityksesi taloustilanteen elvyttämiseen, merkittävien investointien tai yritysjärjestelyiden rahoitusratkaisun suunnitteluun tai yrityksesi taserakenteen optimointiin.

Hyviä neuvoja yritysrahoitukseen!

lue lisää
Rahoituksen järjestäminen


Hankimme yrityksesi tilanteeseen nähden parhaan rahoitusratkaisun

Kun yritys tavoittelee liiketoimintansa skaalausta, tuotantokyvykkyyksiensä kehittämistä tai yritysostoa, se tarvitsee lähes poikkeuksetta rahoitusta. Rahoituksessa katse kiinnittyy usein ensimmäisenä tarvittavan rahoituksen määrään ja rahan hintaan. Näiden lisäksi rahoituksen suunnittelussa ja järjestelyssä on kuitenkin tärkeää ymmärtää tilannetta pari askelta pidemmälle.

Mietimme puolestasi seuraavia asioita:

 1. miten haettu rahoitus
 2. miten tarvittavat vakuudet
 3. ja miten kovenantit ja muut rahoituksen ehdot

vaikuttavat yrityksen rahoituksen kokonaistilanteeseen ja sen rahoitettavuuteen keskipitkällä aikavälillä.

Me lähestymme rahoituksen järjestelyä tästä strategisesta näkökulmasta ja tuomme sinulle eri vaihtoehtoja pöytään. Vaihtoehdoista voit valita yrityksellesi soveltuvimman ja yrityksesi pidempiaikaista arvoa parhaiten kasvattavan kokonaisratkaisun.

Koska tunnemme laajan joukon pankinjohtajia, luottojohtajia, pääomasijoittajia ja yritysrahoituksen asiantuntijoita läpi Suomen, tiedämme erinomaisen hyvin mitä eri pankit, joukkorahoittajat, pääomasijoittajat ja muut rahoitusta tarjoavat yritykset haluavat rahoittaa, millä ehdoilla ja millä hinnalla.

Suunnittele ja järjestä rahoitus avullamme!

lue lisää
Rahoitusjohtaja johdon tueksi


Varmistamme suunnitelmien toteutumisen ja rahoituksen jatkuvuuden

Jos yrityksesi kohtaa kassavirtahaasteen, on tekemässä yritysjärjestelyitä tai tarvitsee kokonaisvaltaisen rahoitusratkaisun liiketoiminnan skaalaamiseksi, me voimme auttaa tuomalla kokeneet rahoitusneuvojamme yrityksesi käyttöön väliaikaisena vuokrarahoitusjohtajana.

Vuokrarahoitusjohtaja pystyy toimimaan itsenäisesti toimitusjohtajan tai talousjohtajan oikeana kätenä ja kantamaan kokonaisvaltaista vastuuta esimerkiksi kassavirran elvyttämisestä, oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen hankkimisesta sekä järjestelyistä, joilla pyritään optimoimaan yrityksesi taserakennetta.

Rahoitusjohtajamme ovat käytettävissä:

 • määräaikaisiin taloushallinnon projekteihin
 • sijaisuuksiin
 • tai pidemmäksi ajaksi osaksi yrityksesi johtoa
 • autamme myös neuvotteluissa rahoittajien ja juristien kanssa

Hanki rahoitusjohtaja toimivan johdon tueksi!

lue lisää
Yksilöllisesti yrityksille

Kenelle
rahoituspalvelumme sopii?


Yrityksesi rahoitustarve voi olla esimerkiksi käyttöpääoman rahoitus, investointirahoitus, toisen yrityksen ostaminen yrityskaupalla, maksuvalmiuden turvaaminen nopeasti kasvavassa liiketoiminnassa, vientisaatavien turvaaminen korkean riskin maista tai yrityksen omien pääomien vahvistaminen. Tarjoamamme rahoituspalvelut kokoavat yrityksesi rahoituksen selkeäksi kokonaisuudeksi. Me katsomme yrityksesi kokonaistilanteen ja tarjoamme tarvittavat rahoituspalvelut tilanteen mukaan järkevän ja hallitun rahoitusratkaisun luomiseksi.

Tarjoamme osaavat ja luotettavat rahoituspalvelut:

 • kasvuyrityksille
 • maakuntien kärkiyrityksille
 • vakavaraisuutta hakeville yrityksille

Ota yhteyttä
Rahoitusneuvojaan


Pekka Pistokoski

Pekka Pistokoski

Vt. liiketoimintajohtaja, hallituksen jäsen

Soita 040 939 3398
Lähetä sähköpostia
Kokonaisuus haltuun

Miksi hankkia
rahoituspalvelut meiltä?


Kotimaiset rahoitusalan toimijat kuten pankit, erityisrahoituslaitokset, pääomasijoittajat ja joukkorahoitusyhtiöt pystyvät tarjonnallaan vastaamaan lähtökohtaisesti kaikkiin yrityksen rahoitustarpeisiin.

Yrityksen rahoitustarve voi kuitenkin olla sellainen, että rahoitusta ei kannata tai edes voi ottaa yhdeltä rahoittajalta. Rahoituksen suunnittelu ja sen hakeminen monipuolisesta tarjonnasta vie yritykseltä paljon resursseja. Valitettavan usein myös aikataulu on liian tiukka johdonmukaiselle rahoitussuunnitelmalle ja rahoitushakemukselle, jolloin kokonaiskustannukset karkaavat korkeammaksi kuin olisi edes tarpeen.

Rahoitusneuvojan tarjoamat rahoituspalvelut pitävät rahoituksen kokonaisuuden hallittavana ja kulut kurissa.

Palvelumme lisäarvo yrityksellesi syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin. Usealle toimijalle hajautunut rahoitus on usein tehoton ja työläs, mutta myös kustannuksiltaan kallis ratkaisu, ellei kokenut asiantuntija rakenna kokonaisuutta puolestasi.

Näin hyödyt:


- Kun otat yhteyttä ja kerrot yrityksesi rahoitustarpeen, arvioimme tilanteesi ja teemme ehdotuksen jatkosta

- Pitkään alalla toimineet, kokeneet asiamiehemme auttavat yritystäsi laatimaan pitkäjänteisen rahoitussuunnitelman

- Esittelemme yrityksesi tilanteen potentiaalisille rahoittajille. Vahvan kokemuksemme ansiosta meillä on erinomaiset ja laajat kontaktit kaikkiin alan toimijoihin

- Toimitamme rahoittajille puolestasi tarvittavat laskelmat, jotta he varmasti ymmärtävät, miksi yritystäsi kannattaa rahoittaa

- Teemme puolestasi lainahakemukset, käymme lainaneuvottelut ja esittelemme ratkaisuehdotuksemme sinulle ymmärrettävästi

- Tarvittaessa käyttöösi vuokrattu rahoitusjohtajamme varmistaa rahoitussuunnitelmien toteutumisen, rahoituksen jatkuvuuden sekä onnistumisesi erilaisissa taloushallinnon projekteissa


Rahoitusneuvojan
vahvuudet


Riippumaton ja luottamuksellinen


Voimme hyödyntää markkinoiden kaikkia rahoituslähteitä ja toimimme täysin luottamuksellisesti.


Riippumaton ja luottamuksellinen
Voimme hyödyntää markkinoiden kaikkia rahoituslähteitä juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun löytämiseen ja toimimme täysin luottamuksellisesti.

200 vuotta
Vahvan asiantuntijuutemme tae on yksinkertaisesti se, että rahoitusneuvojillamme on yhteensä yli 200 vuotta kokemusta yritysrahoituksesta.10+
Tiimissämme on yli kymmenen rahoitusalan asiantuntijaa, joten löydämme varmasti riittävät resurssit ja kyvyt yrityksesi rahoituksen järjestämiseen.

Vahva verkosto
Pitkä kokemus rahoitusalalta takaa kattavat verkostot sisältäen kaikki keskeiset rahoittajat Lapista Uudellemaalle. Palvelemme erinomaisesti maakuntien kärkiyrityksiä.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (175546)*