Ajankohtaista | Uutiset, tapahtumat, tiedotteet | Suomen Rahoitusneuvoja Oy

AjankohtaistaJulkaistu: 15.05.2019


”Ei ole läpihuutojuttu hankkia yritykselle lainaa nopeasti”

Nina Ek on Rahoitusneuvojan asiantuntija pääkaupunkiseudulla

Nina Ek on toiminut yritysrahoituksen parissa vuodesta 1997. Suurimman osan ajasta, 20 vuotta, Nina toimi Nordean yritysasiakasjohtajana Helsingin alueella pk-yritysten parissa. Sen jälkeen kuusi vuotta yrityskonttorinjohtajana Ålandsbankenissa ja sitten kaksi vuotta työeläkevakuutusyhtiö Veritaksessa. Nyt Nina toimii Rahoitusneuvojan rahoituskonsulttina pääkaupunkiseudulla.
Lue lisää


Julkaistu: 13.03.2019


Juha Loponen vierasbloggaa Festumilla yritysrahoituksesta

Liiketoimintajohtajamme Juha Loponen kävi vieraskynäilemässä Festumin blogissa. Juha kertoo, miten rahoitusta etsivä yrittäjä voi hyötyä tilitoimiston ja Rahoitusneuvojan yhteistyöstä.
Lue lisää


Julkaistu: 07.03.2019


”Yrityslainan hakeminen ei ole hyvä vapaa-ajan harrastus”

Rahoitusneuvojan Mirva Mahkonen auttaa yrittäjiä Varsinais-Suomen alueella.

Mirva Mahkonen on tehnyt 35 vuoden uran rahoitusalalla pääasiassa yritysasiakkaita palvellen. Mahkonen on Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n rahoituskonsultti Varsinais-Suomen alueella. Rahoitusneuvojan asiantuntijana ja kokemuksensa avulla Mahkonen haluaa varmistaa, että yrityslainan hakeminen on apua tarvitsevalle yrittäjälle mahdollisimman vaivaton prosessi.
Lue lisää


Julkaistu: 12.02.2019


”Jos yrityksen käyttöpääoma on tiukalla, luottopäätöksessä olisi hyvä nähdä myös yrittäjä numeroiden takana”

Seppo Tujunen on Rahoitusneuvojan mentori ja hallitusjäsen

Seppo Tujunen on tehnyt 38 vuoden uran rahoitusalalla. Nyt hän toimii Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä. Koko työuran ajan Tujusen vastuualueena on aina jollain tavalla ollut yritysrahoitus, erityisesti yrityksen käyttöpääoma ja käyttöpääoman rahoitus.

Kokemus ja sen tuoma osaaminen ovat Tujusen itsensä mielestä hänen arvokkain panoksensa Suomen Rahoitusneuvojan asiakkaille eli rahoitusratkaisua etsiville yrittäjille. Muut vahvuudet löytyvät asiakkaidenkin mukaan ennen kaikkea persoonasta.
Lue lisää


Julkaistu: 03.12.2018


Yrityksen ostaminen onnistui Rahoitusneuvojan avulla – kauppahinta reilu 3 M€

Suomen Rahoitusneuvoja Oy oli ratkaisevassa roolissa pääkaupunkiseudulla toimivan yrityksen noin kolmen miljoonan euron arvoisessa osakekaupassa, jossa yritys siirtyi kahden uuden omistajan haltuun. Yrityksen ostaminen ja erityisesti yritysoston rahoitus ja sen järjestely vaativat Rahoitusneuvojan vankkaa rahoitusalan tuntemusta ja luovaa ajattelua.

Rahoitusneuvojan liiketoimintajohtaja Juha Loposen asiantuntemuksen avulla yrityksen ostaminen lopulta onnistui, vaikka hanke olikin aiemmin hylätty rahoittajien puolelta useamman kerran. Kerromme asiakastarinamme poikkeuksellisesti nimettömänä ja paljastamatta yrityksen toimialaa, sillä yrityskaupan osapuolia sitoo salassapitosopimus.
Lue lisää


Julkaistu: 07.11.2018


”Meidän tehtävämme on arvioida rahoitusriski asiakkaamme puolesta”

Topi Tajakka on Suomen Rahoitusneuvojan asiamies Oulussa

Topi Tajakka toimii Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n rahoituskonsulttina Oulun seudulla. Tajakka on työskennellyt rahoitusalalla 90-luvun puolivälistä saakka. Rahoitusneuvojan konsulttina Tajakka haluaa auttaa yrityksiä kattavasti rahoituksen kokonaisuuden hallinnassa. Aiemman työuransa ansiosta Tajakan erityisosaamista ovat esimerkiksi rahoitusriski ja rahoitusriskin hallinta.
Lue lisää


Julkaistu: 20.09.2018


”Yritystoiminnan rahoitus on haastavaa ja vaatii katsomaan pitkälle tulevaisuuteen”

Pekka Pistokoski on Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n asiamies Pohjois-Suomessa

Pekka Pistokoski on tehnyt yli 25 vuoden työuran pankkialalla yritysrahoitukseen keskittyen. Mies tietää, että yritystoiminnan rahoitus on tänä päivänä haasteellista ihan samalla tavalla Rovaniemen seudulla kuin koko Suomessakin.
Lue lisää


Julkaistu: 04.09.2018


Rahoitusmarkkinat Suomessa historiallisen hyvässä tilanteessa

– Jos katsomme rahoituksen tarjontaa, näin paljon vaihtoehtoja ei ole ollut koskaan aiemmin tarjolla. Rahoitusmarkkinat Suomessa ovat historiallisen hyvässä tilanteessa, sanoo Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n liiketoimintajohtaja Juha Loponen.
Lue lisää


Julkaistu: 28.08.2018


Yrittäjä Keski-Suomessa! Kiinnostaako kasvurahoitus?

Mietitkö miten rahoittaa yrityksesi kasvua? Mitä vaihtoehtoja markkinoilla on tarjolla? Joko tiedät mitä on joukkorahoitus ja olisiko se hyvä vaihtoehto? Millaista palvelua on tarjolla rahoituksen suunnitteluun ja hankintaan?

Keski-Suomen Yrittäjät järjestää Rahoitusta kasvuyrityksille -tapahtuman 13.9.2018 klo 17.00–19.00 Jyväskylässä Nordean tiloissa osoitteessa Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä.
Lue lisää


Julkaistu: 22.08.2018


”Rahoitusala kaipasi henkilökohtaista palvelua ja asiakasvastuullista toimijaa”

Juha Loponen on Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n liiketoimintajohtaja

Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n liiketoimintajohtaja Juha Loponen on espoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Alun perin Loponen on kotoisin Kuopiosta, mutta rahoitusalan kutsuhuuto veti miehen ensin Turun yliopistoon opiskelemaan taloustiedettä ja sieltä pääkaupunkiseudulle työelämään pankkimaailmassa.

– Tulevaa uraa ja opiskelupaikkaa valitessa minua kiinnosti jo silloin talouden ilmiöt ja erityisesti se miten rahoitus välittyy. Sillä tiellä ollaan. Aluksi tekijä seurasi työtä, mutta vuosien myötä on tullut myös paljon omia ideoita ja näkemystä siitä, miten jotkin asiat rahoitusalalla pitäisi hoitaa, Loponen sanoo.
Lue lisää


Julkaistu: 22.08.2018


Haemme jatkuvasti kokeneita rahoituskonsultteja ympäri Suomen

Olet mittavan uran pankissa luonut kokenut rahoitusalan ammattilainen? Olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intohimoa auttaa paikallisia yrityksiä heidän rahoitustarpeissaan? Sinulla on vahva kontaktipinta alueesi rahoittajiin ja elinkeinoelämään? Mikäli vastasit myönteisesti kaikkiin kolmeen kysymykseen, seuraa viimeinen kysymys: oletko halukas olemaan osa kasvavaa, erittäin ammattitaitoista ja ratkaisuhakuista joukkoa ja auttaa elinkeinoelämää sen rahoitustarpeissa nopeasti muuttuvassa rahoituksen toimintaympäristössä?
Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 50 000 € suuremmat lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*