Julkaistu: 26.01.2024

Rahoitusneuvoja auttoi sijoitusyhtiötä vaihtamaan korkeakorkoiset rahoitukset pankkilainaan

Rahoitusneuvoja auttoi sijoitusyhtiötä vaihtamaan korkeakorkoiset rahoitukset pankkilainaan
Kiinteistösijoittaja Sanjiv Tember oli jumissa korkeakorkoisissa rahoituksissa eikä pankki myöntänyt hänelle lisää lainaa. Vaihtoehtona oli joko saada laina perinteisestä pankista tai myydä osa liiketiloista. Rahoitusneuvoja ratkaisi tilanteen neuvottelemalla Temberin yritykselle yli miljoonan euron pankkilainan.
Sanjiv Tember ostaa Safe Invest -yrityksensä kautta liiketiloja ja vuokraa niitä pääosin ravintolakäyttöön. Korkeakorkoisten rahoitusten kanssa tuskaillut Tember on tyytyväinen, että edullisempi rahoitus saatiin järjestymään perinteisen pankin kautta ennen tilikauden päättymistä. Reilun kymmenen prosentin korko vaihtui huomattavasti pienempään.

— Rahoitusneuvojan ansiosta säästän nyt vuositasolla satoja tuhansia euroja päästyäni eroon kalliista rahoituksesta, Tember kertoo tyytyväisenä.

Rahoituksen saaminen ei ollut ongelmatonta, koska pankit eivät mielellään jaa asiakkuutta. Rahoitusneuvoja onnistui kuitenkin vakuuttamaan pankin perustelemalla, että vuokrakassavirta on turvattu ja sitä kautta lainan maksu on hyvissä käsissä. Safe Investin liiketiloissa on pitkät vuokrasopimukset ja hyvät vuokralaiset. Lisäksi liiketilat ovat sen verran haluttuja, että ne saa helposti myytyä tai vuokrattua uudelleen.


Helppoa ja ripeää yhteistyötä


Sanjiv Tember suhtautui aluksi epäröiden Rahoitusneuvojan apuun, koska hän oli itse saanut pankeista ainoastaan kielteisiä lainapäätöksiä.

— Olin todella epäileväinen, koska olin kolme vuotta itse yrittänyt saada rahoitusta kuntoon. Epäilyksistäni huolimatta Rahoitusneuvoja löysi pankin, joka näytti vihreää valoa.

"Olen erittäin tyytyväinen Rahoitusneuvojan ripeään toimintaan. Koko ajan minua pidettiin hyvin ajan tasalla."

Tember neuvotteli Rahoitusneuvojan lisäksi toisenkin konsultin kanssa, mutta Rahoitusneuvoja vakuutti ja palkkiokin oli kohtuullinen. Yhteistyö Rahoitusneuvojan kanssa sujui vaivattomasti.

— Allekirjoitin ainoastaan yhden valtakirjan ja Rahoitusneuvoja hoiti loput. Mielelläni maksan provikan, kun asia hoituu ja samalla säästän omia työtuntejani. Suosittelen Rahoitusneuvojaa ehdottomasti muillekin.

Asiakkaan näkökulmasta prosessi sujui erittäin helposti ja nopeasti.

— Olen erittäin tyytyväinen ripeään toimintaan. Jo viikon sisällä alkoi tulla positiivista viestiä, että rahoitus saataisiin onnistumaan ja koko ajan minua pidettiin hyvin ajan tasalla, Sanjiv Tember kiittelee.

Ota yhteyttä
Rahoitusneuvojaan


Pekka Pistokoski

Pekka Pistokoski

Vt. liiketoimintajohtaja, hallituksen jäsen

Soita 040 939 3398
Lähetä sähköpostia


Jaa hyviä uutisia