Pääomalaina

Pääomalaina on laina, joka on konkurssitilanteessa muita velkojia huonommalla etuoikeudella. Lisäksi lainan korkoja ja pääomaa ei voi maksaa takaisin, ellei yhtiön pääomat tähän riitä. Myös seniorivelkojilla voi olla ehtoja pääomalainoille, joista yleisin on se, ettei pääomalainaa saa lyhentää ilman seniorivelkojan suostumusta.
Pääomalaina voi olla hyvä rahoitustilanteissa, joissa pankkilainalla ei saada katettua koko investointia ja seniorirahoittaja kaipaa riskinjakajaa.

Milloin kannattaa käyttää pääomalainaa?


Osana rahoituspakettia mahdollistamaan seniorirahoittajien ja muiden rahoittajien mukaan saamisen.

Pääomalainan hyödyt


Mahdollistaa muiden rahoittajien saamisen mukaan paremmilla ehdoilla. Pääomalainalle voi omistaja saada hyvää korkoa yhtiöltään.

Pääomalainaa voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa oman pääoman ehtoisessa rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (922077)*