Vaihtovelkakirjalaina

Vaihtovelkakirjalaina on laina, jossa lainanantaja voi koron lisäksi saada oikeuden merkitä velallisyhtiön osakkeita ennalta sovittuun hintaan. Vaihtovelkakirjalaina voi olla omanpääomanehtoinen tai vieraanpääomanehtoinen ja se on pääsääntöisesti kertalyhenteinen laina.
Lainaa järjesteltäessä määritellään lainan korko sekä yhtiön valuaatio, jotta saadaan mahdollinen vaihtosuhde, mikäli laina päätetään muuttaa yhtiön osakkeiksi.

VVK-lainan ottamisesta päättää yhtiökokous tai yhtiön hallituksen yhtiökokouksen valtuuttamana. Vaihtovelkakirja on suosittu etenkin vasta-alkaneiden startuppien rahoitusmuotona.

Vaihtovelkakirjalainaa voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa oman pääoman ehtoisessa rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (697380)*