Tililimiitti antaa käyttöpääomaa

Tililimiitti, eli luotollinen tili on joustava keino rahoittaa käyttöpääomaa. Tilille on asetettu etukäteen limiitti, jonka verran tiliä voidaan käyttää, vaikka siellä ei olisi rahaa. Tililimiitillä voi olla pankin vaatima vakuus ja korkoa maksetaan siltä osin, kuin tili on käytössä, eli tili luoton puolella. Lisäksi tilin olemassaolosta maksetaan limiittiprovisiota, joka on yleensä sidoksissa tililimiitin suuruuteen.
Pankista riippuen tililimiitti voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. Mikäli tililimiitti on jatkuvasti käytössä, on usein edullisempaa ottaa yrityslaina, jolla käyttöpääoma rahoitetaan.

Milloin kannattaa käyttää tililimiittiä?


Tililimiitti soveltuu hyvin tilanteeseen, jossa kassan vaihtelu on voimakasta tai liiketoiminta muuten sitoo käyttöpääomaa. Etenkin ostotoimintaa harjoittava yritys voi hyötyä siitä, että se voi nopeasti ostaa suuren erän ja saada siten alennusta kaupasta. Vastaava tilaisuus voi mennä ohi, jos kauppaan pitäisi hakea taselainaa.

Tililimiitin hyödyt


Helppo ja nopea, kun limiitti on käytössä.

Tililimiitti - hyvä muistaa


Tililimiitin soveltuvuus kannattaa pohtia hyvin etukäteen. Tililimiittiä voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa käyttöpääoman rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (692577)*