Tehokas yritysrahoitus tukee yrityksen kasvua ja kannattavuutta

Yritysrahoitus tarkoittaa ytimekkäästi ilmaistuna yrityksen varainhankintaa kokonaisuu-tena. Se tarkoittaa lainan hankkimisen lisäksi esimerkiksi yrityksen rahoituksellisia pää-töksiä ja päätöksen tekoa tukevia välineitä ja analyysiä.
Yritysrahoituksen tärkein päämäärä on yrityksen markkina-arvon maksimoiminen taloudelliset riskit halliten. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yrityksen on hankittava jostain ja jollain tavalla vierasta pääomaa.

Ole rehellinen. Onko yrityksen rahoitus sinun omaa ydinosaamistasi? Jos ei ole, se ei haittaa. Yritysrahoitus järjestyy avullamme.

Suomen Rahoitusneuvoja Oy on perustettu, jotta sinulla olisi käytössäsi erittäin kokenut, rahoitusalan läpikotaisin tunteva rahoituskonsultti, joka auttaa sinua hankkimaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan rahoituspaketin. Olemme yritysrahoituksen osaava ja luotettava kumppani kasvuyrityksille, maakuntien kärkiyrityksille ja vakavaraisuutta hakeville yrityksille.

Yritysrahoituksen kumppaninasi tehtävämme on kasvattaa yrityksesi arvoa ja parantaa yrityksesi rahoitettavuutta pitkäjänteisesti. Etsimme yrityksesi tilanteeseen nähden parhaat rahoitusratkaisut.

Kykymme järjestää monimutkaisiakin rahoitusratkaisuja perustuu 200 vuoden kokemukseen yritysrahoituksesta ja verkostoihimme, jotka kattavat kaikki keskeiset rahoittajat Lapista Uudellemaalle.

Me tunnemme erilaiset yritysten rahoitusratkaisut silmät ummessa ja takaperin. Jos yritysrahoitus ei ole sinun leipälajisi, anna meidän auttaa!

Ota yhteyttä
Rahoitusneuvojaan


Pekka Pistokoski

Pekka Pistokoski

Vt. liiketoimintajohtaja, hallituksen jäsen

Soita 040 939 3398
Lähetä sähköpostia
Miten voimme auttaa?

Asiantuntijan avulla
rahoitusta yritykselle


Tarjoamamme rahoituspalvelut eivät tarkoita pelkästään pankkien tai muiden rahoituslaitosten tarjoaman rahoituksen välitystä. Voimme luvata, että teemme puolestasi paljon enemmän. Rahoituspalvelussamme kaikki saa alkunsa aidosti ja yksilöllisesti yrityksen tarpeen mukaan.

Kerro siis meille ensimmäiseksi, mikä yrityksesi rahoitustarve on. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, että jokainen tapaus on yksilöllinen.

Näkemys ja ratkaisu

Toimintamallimme
yritysrahoitukseen


Suomen Rahoitusneuvoja Oy tarjoaa ratkaisukeskeiset rahoituspalvelut. Me emme ole pelkkää puhetta ja hyviä neuvoja, vaan ratkaisukeskeisen liiketoimintamallimme avulla tavoitteenamme on tehdä kaikista asiakkaistamme rahoituskelpoisia jollain aikavälillä.

Miten prosessimme etenee?
Vaihe 1: yhteydenotto


Ota yhteyttä. Se ei maksa sinulle mitään. Kerro meille esimerkiksi yrityksesi tilanne ja mihin rahoitusta tarvitset.

Yhteydenottosi jälkeen pyydämme sinulta myös yrityksesi tilinpäätösmateriaalit, jotta saamme yrityksesi taloudesta numeerista tietoa. Niiden avulla voimme arvioida tilanteesi rahoittajan näkökulmasta.
Vaihe 2: tilinpäätösanalyysi


Kun meillä on tilannekuva ja olemme yhdessä päättäneet edetä asiassa, toimeksiantosopimus asiakkaan ja Rahoitusneuvojan kesken määrittää osapuolten vastuut ja velvollisuudet.

Teemme ensimmäisenä konkreettisena toimenamme tilinpäätösanalyysin. Meiltä saat vastauksen siihen, onko yrityksesi rahoituskelpoinen ennen kuin rahoittajan on tarvinnut edes ottaa asiaan kantaa.

Rahoitusneuvoja analysoi rahoitustarpeen ja alkaa suunnitella hankkeen optimaalista toteuttamistapaa.
Vaihe 3: rahoitussuunnitelma


Tilinpäätösanalyysin jälkeen olemme tienhaarassa. Joko yrityksesi on rahoituskelpoinen, jolloin voimme alkaa laatia varsinaista rahoitussuunnitelmaa tai sitten ei rahoituskelpoinen juuri tällä hetkellä saatavilla olevilla rahoitusvaihtoehdoilla. Siinä tapauksessa alamme valmistella yritystäsi rahoituskelpoiseksi.

Kummassakin tapauksessa laadimme rahoitussuunnitelman, joka on sisällöltään ja tavoitteiltaan erilainen tilanteesta riippuen. Saat meiltä konkreettisen dokumentin, joka kertoo mistä rahoitusta haet tai kuinka valmistelet yrityksesi rahoituskelpoiseksi. Rahoitusneuvoja valmistelee tarvittavan dokumentaation ja etsii rahoitustarpeeseen soveltuvat oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen tarjoajat.

Rahoitussuunnitelma on kaiken kivijalka ja käytännössä edellytys sille, että yrityksen rahoitus järjestyy.
Vaihe 4: haemme yrityksellesi rahoituksen puolestasi


Kun olemme laatineet sinulle rahoitussuunnitelman, voimme hoitaa koko prosessin puolestasi maaliin asti. Hyödynnämme laajaa rahoitusalan verkostoamme, otamme puolestasi yhteyttä eri rahoittajiin ja teemme lainahakemukset – hankimme yrityksen rahoituksen puolestasi. Rahoitusneuvoja johtaa neuvotteluita rahoittajien kanssa hakien asiakkaalle parhaimman ja edullisimman ratkaisun. Avustamme soveltuvin osin rahoitussopimusten solmimisessa.
Yrityksesi tilanteen mukaan

Rahoituspalvelumme
yritysrahoitukseen


Kartoitamme, millainen on yrityksesi rahoitustarve, etsimme sopivat rahoitusmuodot ja hoidamme puolestasi myös käytännön työt kuten laskelmat, budjetit ja lainaneuvottelut. Valitse yrityksellesi sopiva ratkaisu rahoituspalveluistamme.
Yritysrahoituksen neuvonanto


Hyviä neuvoja yritysrahoitukseen!

lue lisää

Rahoituksen järjestäminen


Laadi rahoitussuunnitelma ja järjestä rahoitus avullamme!

lue lisää

Rahoitusjohtaja johdon tueksi


Hanki rahoitusjohtaja toimivan johdon tueksi!

lue lisää
Miten yritykselle
saa rahoitusta?


Viime kädessä yritysrahoitus myönnetään varsin yksinkertaisen mallin mukaan. Jokainen rahoittaja pohtii käytännössä seuraavia asioita.

  • Onko kyseessä hyvä hanke?
  • Riittääkö investoinnista kertyvä oletettu tulevaisuuden kassavirta lainan takaisinmaksuun?
  • Onko yrityksellä tarjota hyviä vakuuksia, jos laina-aikana tapahtuu jotain odottamatonta?

Erityisesti perinteisten pankkien luotonannossa vakuuden rooli on kiristyneen säätelyn myötä muodostunut olennaiseksi tekijäksi. Sen takia rahoitusmark-kinoille on syntynyt tilaa myös muille yritysrahoituksen ratkaisuille.

"Viime kädessä yritysrahoitus myönnetään varsin
yksinkertaisen mallin mukaan."

Toisaalta myös uudet palvelut kuten joukkorahoittajat ja lainarahastot tekevät omat luottopäätöksensä samalla kaavalla. Uudet yritysrahoitusmuodotkaan eivät ole pikavippifirmoja, jotka kompensoivat omaa riskiään pelkällä korkealla korolla. Yritysrahoituksessa tarkoitus on etsiä hyviä hankkeita rahoitettavaksi.

Onko ideat hukassa sen suhteen, kuinka järjestää yrityksen rahoitus? Kaipaatko asiantuntijan apua?

Rahoitusneuvojan rooli uudenlaisena toimijana rahoitusmarkkinoilla on auttaa tässä muuttuneessa tilanteessa. Me voimme valmistella yritykset rahoituskelpoiseksi.

Kuulostaa helpolta. Mikä tässä on juju?


Vaihtoehtoja tarjolla

Erilaiset yrityksen
rahoitusvaihtoehdot


Juju on siinä, että yritysrahoitus on todella laaja ja hankalasti hallittava kokonaisuus. Kokenut asiantuntija auttaa sinua kokonaisuuden hallinnassa. Iso osa kokonaisuutta on tuntea erilaiset yrityksen rahoitusmuodot.

Yritysrahoituksen perusta on yrityksen oma pääoma. Käytännössä se on yritystoiminnan käynnistämisen elinehto. Oma pääoma on varsinkin toiminnan alussa merkityksellinen monella tavalla, mutta yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa yrittäjä tarvitsee usein myös ulkopuolista rahoitusta.

Yrityksen rahoituspaketin kokoamiseen on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Yleisimmät rahoitusratkaisut ovat:

  • yrityslaina
  • tililimiitti
  • yrittäjälaina
  • laskurahoitus
  • joukkorahoitus

Koska rahoitus voi järjestyä monella tavalla, erilaisia vaihtoehtoja kannattaa kartoittaa ja punnita tarkasti, jotta tiedät varmasti, mitkä yrityksen rahoitusmuodot sopivat juuri sinulle.

Tärkein mietittävä asia on yritysrahoituksen kokonaiskustannus niin, että rahoituspaketti on mahdollisimman edullinen, tarpeitasi vastaava ja voit todella maksimoida yrityksesi markkina-arvon taloudelliset riskit halliten kuten yritysrahoituksen tarkoitus on.

Joskus rahoitus järjestyy myös erilaisten tukien avulla. Näistä vaihtoehdoista voit lukea lisää esimerkiksi Ely-keskuksen, Sitran tai Business Finlandin sivuilta. Suomen Rahoitusneuvoja Oy auttaa myös julkisen rahoituksen hankinnassa.

Voit lukea näistä rahoitusmuodoista lisää sivuiltamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman alueesi rahoitusneuvojaamme, joka auttaa sinua ratkaisuun asti.

katso yhteystietomme
Hyödynnämme laajaa verkostoamme

Mistä saa yritykselle rahoitusta?


Kykymme järjestää monimutkaisiakin rahoitusratkaisuja yrityksille perustuu kattaviin verkostoihimme. Rahoitusneuvojiemme kokemus alalta on yli 200 vuotta ja siinä ajassa olemme luoneet erinomaiset suhteet kaikkiin yritysrahoitusta tarjoaviin rahoituslaitoksiin joko työskentelemällä itse näissä yrityksissä tai toimimalla läheisessä yhteistyössä näiden yritysten kanssa.Pankit

Nordea
OP
Danske Bank
Aktia
Handelsbanken
Oma SP
Säästöpankkiryhmä
POP-liitto
Joukkorahoittajat

Vauraus
UB rahoitus
Investor
Rahamylly
Fundu
Springvest
Julkiset rahoittajat

Euroopan investointipankki
Pohjoismaiden investointipankki
Finnvera ja Business Finland
Euroopan investointirahasto
Teollisuussijoitus
ELY-keskukset


Eläkevakuutusyhtiöt

Ilmarinen
Varma
Elo
Veritas
Vakuutusyhtiöt

Fennia
Lähitapiola
Lainarahastot

Juuri Partners
Elite


Pääomarahastot

Arvo
Sijoitusosuuskunta
Sentica Partners
Intera Partners
Korona Invest
CapMan
Bocap
Helmet Capital
Businessenkelit

Fiban
Eban
Familyofficet

Ahlström
Capital Pontos
Yritysrahoituksen onnistumisia


Voimme ylpeinä ja ilolla kertoa onnistumisistamme. Lue asiakastarinoistamme, kuinka olemme järjestäneet asiantuntijuutemme avulla yritysrahoituksen erilaisille yrityksille hyvin erilaisissa tapauksissa.
Yritysrahoituksen järjestäminen

Miksi luottaa meihin
yritysrahoituksessa?


Olipa tarkoituksesi järjestää yritykselle käyttöpääomaa, investoida tuotekehitykseen tai tehdä yrityskauppa, on todennäköistä, että tarvitset siihen rahoitusta.

Ja yksi asia on varma.

Yrityksen rahoitus ja sen järjestäminen vaatii paljon aikaa, suunnittelua ja neuvotteluja.

Siksi paras ratkaisu voi olla se, että kokenut asiantuntija järjestää homman puolestasi. Näin yrityksen rahoitus järjestyy nopeasti ja tehokkaasti ja saat tarvittavan pääoman käyttöösi ilman turhia viivytyksiä. Sen lisäksi säästät myös omaa työaikaasi, joka on yrittäjän arvokkain pääoma.Rahoitusneuvojan vahvuudet yritysrahoituksessa
Riippumaton ja luottamuksellinen
Voimme hyödyntää markkinoiden kaikkia rahoituslähteitä juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun löytämiseen ja toimimme täysin luottamuksellisesti.

200 vuotta
Vahvan asiantuntijuutemme tae on yksinkertaisesti se, että rahoitusneuvojil-lamme on yhteensä yli 200 vuotta koke-musta yritysrahoituksesta.10+
Tiimissämme on yli kymmenen rahoitusalan asiantuntijaa, joten löydämme varmasti riittävät resurssit ja kyvyt yrityksesi rahoituksen järjestämiseen.

Vahva verkosto
Pitkä kokemus rahoitusalalta takaa kat-tavat verkostot sisältäen kaikki keskeiset rahoittajat Lapista Uudellemaalle. Palvelemme erinomaisesti maakuntien kärkiyrityksiä.


Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat lainat. Keskitymme vieraan pääoman hankintaan. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.

Ota siis yhteyttä, keskustele kanssamme ja vakuutut siitä, että yritysrahoitus ratkeaa nopeasti vankan kokemuksemme ja asiantuntijuutemme ansiosta.

Kaikki rahoitusneuvojamme ovat työskennelleet kymmeniä vuosia rahoitusalalla. Heidän kokemuksensa on sinun käytössäsi yritysrahoituksen järjestelyssä.