Yritysrahoitus | Tehokas Yrityksen Rahoitus Asiantuntijan Avulla

Tehokas yritysrahoitus tukee yrityksen kasvua ja kannattavuutta


Yritysrahoitus tarkoittaa ytimekkäästi ilmaistuna yrityksen varainhankintaa kokonaisuutena. Se tarkoittaa lainan hankkimisen lisäksi esimerkiksi yrityksen rahoituksellisia päätöksiä ja päätöksen tekoa tukevia välineitä ja analyysiä.

Yritysrahoituksen tärkein päämäärä on yrityksen markkina-arvon maksimoiminen taloudelliset riskit halliten. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yrityksen on hankittava jostain ja jollain tavalla vierasta pääomaa.

Ole rehellinen. Onko yrityksen rahoitus sinun omaa ydinosaamistasi? Jos ei ole, se ei haittaa.

Yritysrahoitus järjestyy avullamme, kun teemme
puolestasi tarvittavat laskelmat rahoittajille.
Suomen Rahoitusneuvoja Oy on perustettu, jotta sinulla olisi käytössäsi erittäin kokenut, rahoitusalan läpikotaisin tunteva rahoituskonsultti, joka auttaa sinua hankkimaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan rahoituspaketin.

Yritysrahoitus saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Näet selkeästi, että onnistunut yrityksen rahoitus on ratkaisevassa roolissa, kun tavoitteenasi on yrityksen kehittäminen, kilpailuetujen varmistaminen tai elintärkeät investoinnit – yrityksen kasvu ja kannattavuus.

Tuntuuko siitä huolimatta siltä, että et pääse eteenpäin?

Me tunnemme erilaiset yritysten rahoitusratkaisut silmät ummessa ja takaperin. Jos yritysrahoitus ei ole sinun leipälajisi, anna meidän auttaa!
Ota yhteyttä Rahoitusneuvojaan


Janne Saarinen

Janne Saarinen

Liiketoimintajohtaja

Soita 040 590 1039
Lähetä sähköpostia

Rahoitusta yritykselle
Asiantuntijan avulla rahoitusta yritykselleMiten voimme auttaa?

Suomen Rahoitusneuvoja Oy ei tarjoa rahoitusta yritykselle myöntämällä lainaa. Me varmistamme, että saat yritysrahoituksen muilta. Käymme erilaiset rahoitusvaihtoehdot läpi puolestasi ja kokoamme niistä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Sopiva kokonaisuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että säästät yrityslainan koroissa merkittävästi, kun rahoitusalan ammattilainen katsoo rahoituskokonaisuutta puolestasi ja tarpeidesi mukaan. Säästämme sinulle lainakuluissa enemmän kuin mitä palvelumme maksaa.

Sen jälkeen kiipeämme vielä vuoren puolestasi. Teemme tarvittavat paperityöt, laskelmat ja budjetit, jotta eri rahoittajat varmasti ymmärtävät, miksi yritystäsi kannattaa rahoittaa.


Ratkaisukeskeinen toimija
Yrityksen rahoitus Rahoitusneuvojan ratkaisukeskeisellä toimintamallillaSuomen Rahoitusneuvoja Oy tarjoaa ratkaisukeskeiset rahoituspalvelut. Me emme ole pelkkää puhetta ja hyviä neuvoja, vaan ratkaisukeskeisen liiketoimintamallimme avulla tavoitteenamme on tehdä kaikista asiakkaistamme rahoituskelpoisia. Haemme myönteisen päätöksen.

Miten prosessimme etenee?

Vaihe 1: yhteydenotto


Ota yhteyttä. Se ei maksa sinulle mitään.

Kerro meille esimerkiksi yrityksesi tilanne ja mihin rahoitusta tarvitset.

Yhteydenottosi jälkeen pyydämme sinulta myös yrityksesi tilinpäätösmateriaalit, jotta saamme yrityksesi taloudesta numeerista tietoa. Niiden avulla voimme arvioida tilanteesi rahoittajan näkökulmasta.

Vaihe 2: tilinpäätösanalyysi


Kun meillä on tilannekuva ja olemme yhdessä päättäneet edetä asiassa, teemme ensimmäisenä konkreettisena toimenamme tilinpäätösanalyysin.

Meiltä saat vastauksen siihen, onko yrityksesi rahoituskelpoinen ennen kuin rahoittajan on tarvinnut edes ottaa asiaan kantaa.

Vaihe 3: rahoitussuunnitelma


Tilinpäätösanalyysin jälkeen olemme tienhaarassa. Joko yrityksesi on rahoituskelpoinen, jolloin voimme alkaa laatia varsinaista rahoitussuunnitelmaa tai sitten ei rahoituskelpoinen juuri tällä hetkellä saatavilla olevilla rahoitusvaihtoehdoilla. Siinä tapauksessa alamme valmistella yritystäsi rahoituskelpoiseksi.

Kummassakin tapauksessa laadimme rahoitussuunnitelman, joka on sisällöltään ja tavoitteiltaan erilainen tilanteesta riippuen. Saat meiltä konkreettisen dokumentin, joka kertoo mistä rahoitusta haet tai kuinka valmistelet yrityksesi rahoituskelpoiseksi.

Rahoitussuunnitelma on kaiken kivijalka ja käytännössä edellytys sille, että yrityksen rahoitus järjestyy. Voit tutustua rahoitussuunnittelun malliimme tarkemmin tästä linkistä.


Rahoitussuunnitelma on yleensä ensimmäinen askel sille, että yritysrahoitus järjestyy.Vaihe 4: haemme rahoituksen puolestasi


Kun olemme laatineet sinulle rahoitussuunnitelman, voit halutessasi jatkaa itsenäisesti ja hankkia rahoituksen itse.

Jos haluat, voimme hoitaa koko prosessin puolestasi maaliin asti. Hyödynnämme laajaa rahoitusalan verkostoamme, otamme puolestasi yhteyttä eri rahoittajiin ja teemme lainahakemukset – hankimme yrityksen rahoituksen puolestasi.

Veloitamme palkkionamme tapauskohtaisesti määritellyn prosenttiosuuden järjestetystä pääomasta.

Voimme myös ylpeästi ja ilolla kertoa onnistumisistamme. Lue asiakastarinoistamme kuinka hoidimme asiantuntijuutemme avulla:


Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.
Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä suluissa oleva tarkistenumero* (932491)*


Kuinka onnistua
Miten yritykselle saa rahoitusta?Viime kädessä yritysrahoitus myönnetään varsin yksinkertaisen mallin mukaan. Jokainen rahoittaja pohtii käytännössä seuraavia asioita.

  • Onko kyseessä hyvä hanke
  • Riittääkö investoinnista kertyvä oletettu tulevaisuuden kassavirta lainan takaisinmaksuun
  • Onko yrityksellä tarjota hyviä vakuuksia, jos laina-aikana tapahtuu jotain odottamatonta


Erityisesti perinteisten pankkien luotonannossa vakuuden rooli on kiristyneen säätelyn myötä muodostunut olennaiseksi tekijäksi. Sen takia rahoitusmarkkinoille on syntynyt tilaa myös muille yritysrahoituksen ratkaisuille.

"Viime kädessä yritysrahoitus myönnetään varsin yksinkertaisen mallin mukaan."


Toisaalta myös uudet palvelut kuten joukkorahoittajat ja lainarahastot tekevät omat luottopäätöksensä samalla kaavalla. Uudet yritysrahoitusmuodotkaan eivät ole pikavippifirmoja, jotka kompensoivat omaa riskiään pelkällä korkealla korolla. Yritysrahoituksessa tarkoitus on etsiä hyviä hankkeita rahoitettavaksi.


Onko ideat hukassa sen suhteen, kuinka järjestää
yrityksen rahoitus? Kaipaatko asiantuntijan apua?Rahoitusneuvojan rooli uudenlaisena toimijana rahoitusmarkkinoilla on auttaa tässä muuttuneessa tilanteessa. Me voimme valmistella yritykset rahoituskelpoiseksi.

Sen jälkeen rahoituskonsulttimme käy myös tarvittavat neuvottelut puolestasi eri rahoittajien kanssa ja pitää sinut ajan tasalla tilanteesta. Ja tietenkin hyväksytämme tarjotun ratkaisun lopuksi sinulla ja kerromme rahoituksen todelliset kustannukset yrityksellesi.

Kuulostaa helpolta. Mikä tässä on juju?


Vaihtoehtoja tarjolla
Erilaiset yrityksen rahoitusvaihtoehdot
Juju on siinä, että yritysrahoitus on todella laaja ja hankalasti hallittava kokonaisuus. Kokenut asiantuntija auttaa sinua kokonaisuuden hallinnassa. Iso osa kokonaisuutta on tuntea erilaiset yrityksen rahoitusmuodot.

Yritysrahoituksen perusta on yrityksen oma pääoma. Käytännössä se on yritystoiminnan käynnistämisen elinehto. Oma pääoma on varsinkin toiminnan alussa merkityksellinen monella tavalla, mutta yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa yrittäjä tarvitsee usein myös ulkopuolista rahoitusta.

Yrityksen rahoituspaketin kokoamiseen on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Yleisimmät rahoitusratkaisut ovat:Koska rahoitus voi järjestyä monella tavalla, erilaisia vaihtoehtoja kannattaa kartoittaa ja punnita tarkasti, jotta tiedät varmasti, mitkä yrityksen rahoitusmuodot sopivat juuri sinulle.

Tärkein mietittävä asia on rahoituksen kokonaiskustannus niin, että rahoituspaketti on mahdollisimman edullinen, tarpeitasi vastaava ja voit todella maksimoida yrityksesi markkina-arvon taloudelliset riskit halliten.

Joskus rahoitus järjestyy myös erilaisten tukien avulla. Näistä vaihtoehdoista voit lukea lisää esimerkiksi Ely-keskuksen, Sitran tai Business Finlandin sivuilta.

Suomen Rahoitusneuvoja Oy auttaa myös julkisen rahoituksen hankinnassa.

Voit lukea näistä rahoitusmuodoista lisää sivuiltamme. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman alueesi rahoitusneuvojaamme, joka auttaa sinua ratkaisuun asti.


Rahoituksen järjestäminen
Anna Rahoitusneuvojan järjestää yrityksen rahoitus
Olipa tarkoituksesi järjestää yritykselle käyttöpääomaa, investoida tuotekehitykseen tai tehdä yrityskauppa, on todennäköistä, että tarvitset siihen rahoitusta.

Ja yksi asia on varma.

Yrityksen rahoitus ja sen järjestäminen vaatii paljon aikaa, suunnittelua ja neuvotteluja.

Siksi paras ratkaisu voi olla se, että kokenut asiantuntija järjestää homman puolestasi. Näin yrityksen rahoitus järjestyy nopeasti ja tehokkaasti ja saat tarvittavan pääoman käyttöösi ilman turhia viivytyksiä. Sen lisäksi säästät myös omaa työaikaasi, joka on yrittäjän arvokkain pääoma.

Oletko jo vakuuttunut? Jos jostain syystä vielä epäröit, meille saa soittaa tai meille saa lähettää sähköpostia.

Me emme veloita siitä, että kerrot meille yrityksesi tilanteen ja rahoitustarpeen. Kuuntelemme mielellämme ja katsomme yhdessä, löydämmekö tietä eteenpäin.

Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat lainat. Keskitymme vieraan pääoman hankintaan. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.

Sivustollamme voit itse vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja tai katsoa mihin eri tarpeisiin rahoitus voi olla ratkaisu.

Ota siis yhteyttä keskustele kanssamme ja vakuutut siitä, että yritysrahoitus ratkeaa nopeasti vankan kokemuksemme ja asiantuntijuutemme ansiosta.

Kaikki rahoitusneuvojamme ovat työskennelleet kymmeniä vuosia rahoitusalalla. Heidän kokemuksensa on sinun käytössäsi yritysrahoituksen järjestelyssä:


Janne Saarinen
liiketoimintajohtaja
kokemus teollisuudesta ja rahoitusalalta yli 20 vuotta

Antti Martikainen
rahoituskonsultti pääkaupunkiseutu
kokemus yli 30 vuotta

Pekka Pistokoski
rahoituskonsultti Pohjois-Suomi
kokemus yli 30 vuotta

Ilkka Partti
rahoituskonsultti Itä-Suomi
kokemus yli 30 vuotta
Matti Rintala
rahoituskonsultti Uusimaa & Pohjanmaa
kokemus yli 20 vuotta


Sami Salokoski
rahoituskonsultti Uusimaa
kokemus yli 20 vuottaAsiantuntijamme voivat hoitaa vain rajallisen määrän tapauksia vuodessa, joten toimi!

Katso yhteystiedot