Leasingrahoituksella saat yrityksesi tunnusluvut kuntoon

Leasingrahoitus on pitkäaikaista vuokrausta ilman omistustavoitteita. Leasingrahoitus sopii erityisesti laitteille ja koneille, joiden taloudellinen käyttöikä on lyhyt ja joiden kannan halutaan pysyvän teknisesti ajan tasalla. Yrityksen ajoneuvot ovat myös sopivia leasingrahoituksen kohteita.
Suomen Rahoitusneuvoja Oy:lla on erinomaiset yhteydet leasingratkaisuja tarjoaviin rahoitusyhtiöihin. Asiantuntijaverkostomme koostuu kokeneista rahoitusalan ammattilaisista, jotka osaavat arvioida, mikä on oikea vaihtoehto juuri sinun yrityksellesi.

Näin Rahoitusneuvoja auttaa leasingrahoituksessa:

  1. Kartoittaa tilanteesi ja tarpeesi – hinnoittelu, vuokra-aika ja jäännösarvo
  2. Kilpailuttaa rahoitusyhtiöitä ja palveluntarjoajia
  3. Kertoo, mikä on juuri sinun yritykselle paras vaihtoehto
  4. Neuvottelemme ehdoista

Mikä on leasingrahoitus?


Leasing on rahoitusmuoto, jossa käyttöomaisuutta hankitaan pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Liisaus tarkoittaa käytännössä sitä, että tarvittu omaisuus hankitaan vuokraamalla – ei ostamalla.

Tyypillisiä leasingkohteita ovat yksityishenkilöille kulkuneuvot, kuten leasing-autot, ja yrityksille taas ajoneuvojen lisäksi erilaiset laitteet ja koneet.

Leasingrahoituksen etu on se, ettei pääomaa tarvitse sitoa hankittavaan omaisuuteen. Omaisuuden saa käyttöön heti, ja hankintahetkellä tarvittava investointi on huomattavasti paljon pienempi, kuin mitä se olisi, jos liisauksen kohde ostettaisiin.

Lisäksi etuna on se, että hankittava omaisuus toimii rahoituksen vakuutena, eikä erillistä vakuutta siten yleensä tarvita. Lisäksi kohteen kustannus jakautuu tasaisesti koko käyttöajalle, mikä helpottaa yritystoiminnan budjetointia.

Rahoitusneuvojalta apua leasingrahoitukseen


Nykymaailmassa rahoituksen saaminen on hankalaa. Rahoitusneuvoja auttaa yritystäsi leasingrahoituksen järjestämisessä.
Kun otat meihin yhteyttä leasingrahoitusta koskien, kartoitamme ensin tarpeesi, ja sen jälkeen olemme yhteydessä eri yhteistyökumppaneihin kuten rahoitusyhtiöihin. Kilpailutamme vaihtoehdot ja kerromme neuvotteluiden jälkeen yrityksellesi parhaat vaihtoehdot.

Prosessissa käymme huolellisesti läpi hinnoittelun, oikean vuokra-ajan ja jäännösarvon (investoinnin arvo investointiajanjakson lopussa).

Ota yhteyttä
Rahoitusneuvojaan


Pekka Pistokoski

Pekka Pistokoski

Vt. liiketoimintajohtaja, hallituksen jäsen

Soita 040 939 3398
Lähetä sähköpostiaMiksi hakea leasingrahoitusta?


Leasingissa ulkopuolinen rahoittaja tai palveluntuottaja hankkii laitteet. Sama taho myös hallinnoi laitteita joko itse tai siihen erikoistuneiden tahojen kanssa. Hankinnasta ja ylläpidosta säästynyt aika vapauttaa omia resurssejasi yrityksesi ydinliiketoimintaan.
Liisaamalla eri laitteita ja koneita saat myös konkreettista taloudellista hyötyä, koska yrityksesi maksaa vain ennalta sovitun kuukausivuokran.

Tekemällä liisaussopimuksen yrityksesi ei tarvitse sitoutua valtavaan kertainvestointiin. Yritys voi esimerkiksi ostaa itse kymmenen trukkia kertainvestoinnilla, jolloin kokonaisinvestointi olisi vaikkapa 300 000 €.

Vaihtoehtoisesti samat trukit saa käyttöön maksamalla kuukausimaksua viiden vuoden vuokra-ajalla. Kun rahaa ei ole käytetty kertainvestointiin, sitä voidaan hyödyntää yrityksen muussa liiketoiminnassa ja pitää kassa kunnossa.

Sama käytäntö voi koskea myös yrityksen autoja. Yritykset hankkivat perinteisesti autonsa itse omalla rahoituksella. Mutta autot ja muu kuljetuskalusto voidaan ulkoistaa rahoittajalle/palvelun tarjoajalle ja kuljetuskalusto voidaan hankkia vaihtoehtoisesti leasingrahoituksella samalla periaatteella kuin eri laitteet ja trukit. Tällä tavalla saadaan aina ajanmukainen kalusto parhaiten käyttöön ja taas yrityksen kassa kiittää.

Työsuhdeautojen rahoitusaika voi olla 3–5 vuotta. Yrittäjä maksaa tässäkin mallissa ainoastaan käytöstä kiinteää kuukausivuokraa. Vuokrakauden lopussa auto myydään eteenpäin.

Kaikki kulut yhdellä laskulla


Trukkikalusto, työsuhdeautot ja IT-laitteet ovat erinomaisia esimerkkejä laitteiden ulkoistamisesta. Vanhatkin autot tai trukit voidaan myydä palveluntarjoajalle ja uudet hankinnat voivat myös sopimuksen mukaan olla palvelun tarjoajan vastuulla.

Leasingissa yrityksesi saa aina käyttöönsä uusinta tekniikkaa edustavan kaluston kiinteällä kuukausierällä ja tarvittaessa huollot mukaan lukien.

Palveluntarjoaja hankkii laitteet ja myös elinkaaren aikana tarvittavat palvelut kuten huollot (huoltoleasing, service leasing). Tällä toimintamallilla saat kaikki käyttökustannukset samalla kiinteällä kuukausikohtaisella laskulla – ja tällä tavalla budjetointi helpottuu samalla.

Ulkoistuksessa on rahoittajana yleensä rahoitusyhtiö sekä palvelun tuottaja. Leasing on yleistynyt niin paljon, että nykyään palvelutuottajan löytäminen on suhteellisen vaivatonta monilla eri toimialoilla.

Rahoitusneuvojan leasingrahoituspalvelu voi hyödyttää alasta riippumatta kaikkia yrityksiä, joilla on omaisuutta, jota voi ulkoistaa ja jota ulkoistamalla voi saada pääomaa muuhun käyttöön.

Leasingrahoituksen edut:

  • Vapautat pääomaa
  • Saat aina ajanmukaiset laitteet ja koneet ja pääset vanhoista eroon
  • Voit keskittyä ydintoimintaan
  • Kiinteä kuukausivuokra helpottaa budjetointia
  • Erinomainen vaihtoehto kaikille yrityksille, joilla on ulkoistettavissa olevia laitteita, koneita ja ajoneuvoja

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (822766)*