Hybridilaina osana rahoituspakettia

Hybridilaina on laina, joka on oman pääomanehtoista rahoitusta. Siten lainan asema konkurssitilanteessa on muita velkojia huonompi. Lähtökohtaisesti lainassa ei ole eräpäivää lainkaan, mutta hinnoittelulla voidaan rakentaa malli, jossa lainan korko nousee suhteessa aikaan.
Riskisten elementtien (huono etusija ja epävarma takaisinmaksuaika) takia hybridilainan korko on huomattavasti seniorilainoja korkeampi. Toisaalta seniorirahoittajille hybridilaina on useimmiten tervetullut lisä rahoituspakettiin, kunhan korkokustannus kohtuullinen.

Milloin kannattaa käyttää hybridilainaa?


Osana rahoituspakettia mahdollistamaan seniorirahoittajien mukaansaamisen.

Hybridilainan hyödyt?


Vaikka itse seniorilaina voi olla kovakorkoista, niin se kuitenkin mahdollistaa muiden rahoittajien mukanaolon ja siten koko rahoituspaketin kokonaiskorko voi olla asiallinen.

Hybridilainaa voidaan käyttää rahoitusmuotona muun muassa yrityskaupan rahoituksessa ja oman pääoman ehtoisessa rahoituksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Onko yrityksesi rahoituksen tarpeessa? Jätä yhteystietosi ja kerro tarvitsemasi lainan summa sekä hieman lainatarpeestasi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Autamme hankkimaan 300 000 € suuremmat vieraan pääoman lainat. Tätä pienemmät lainat yritys saa helpommin ja edullisemmin hyödyntämällä suoraan esimerkiksi eri lainantarjoajien verkkopalveluja. Rahoitusneuvojan palvelun lisäarvo isommille yrityslainoille syntyy kokonaisuuden hallinnasta ja erinomaisista yhteyksistä rahoittajiin ja sijoittajiin.


Yritys*
Y-tunnus*
Yhteyshenkilö*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lainan määrä*

Kerro lainatarpeesta*

Syötä tarkistenumero (493040)*