Julkaistu: 13.03.2019

Juha Loponen vierasbloggaa Festumilla yritysrahoituksesta

Juha Loponen vierasbloggaa Festumilla yritysrahoituksesta
Liiketoimintajohtajamme Juha Loponen kävi vieraskynäilemässä Festumin blogissa. Juha kertoo, miten rahoitusta etsivä yrittäjä voi hyötyä tilitoimiston ja Rahoitusneuvojan yhteistyöstä.
Taloushallinnon palveluita tarjoavat tilitoimistot toimivat etulinjassa konsulttina asiakasyrityksensä elinkaaren eri vaiheissa. Yritysrahoitus ja sen tarve ovat yksi yleinen ja tärkeä osa tätä elinkaarta, Loponen kirjoittaa blogissaan.

Loponen avaa tarkemmin syitä sille, miksi tilitoimistoilla on merkittävä rooli yrityksen rahoituksen saamisessa. Mahdollisen rahoittajan ja rahoituksessa konsultoivan yrityksen täytyy voida luottaa siihen, että rahoitusta hakevan rityksen tase on oikeassa järjestyksessä, asiat kirjattu oikein ja tuloslaskelmassa näkyy kaikki, mitä yrityksessä on tehty tilikauden aikana.

Tilitoimisto näkee yrittäjän lukujen takana ja tilitoimistolla on yrityksen itsensä lisäksi tieto siitä, millaiselta yrityksen tulevaisuus näyttää, kuinka kehityshankkeet on mitoitettu yrityksen kapasiteettiin nähden ja kuinka yritys kestää lisää rahoitusta.

Loposen kirjoituksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä:

http://www.festum.fi/fi/blogi/23

Jaa hyviä uutisia